Venray 24 Maart

 

Aankomende zondag gaat ook voor ons het seizoen beginnen. 

Danny zal zijn rentree op het asfalt maken. De auto welke vorig jaar nieuw is gebouwd is nu in de gebruikelijke kleuren gespoten. De belettering zal er nog niet op zitten. Dit zal in de komende weken gebeuren de bedoeling is dat dit bij de volgende race in Venray klaar is. Dit komt doordat de gravelauto eerst beletterd zal moeten worden omdat dit niet meer zo fijn gaat lukken als hij al onder de gravel heeft gezeten. 

Komen jullie ons en Danny zondag aanmoedigen?

 

Afterparty 16 Maart 2019

 

Op 16 maart is het weer zover, de afterparty van RDF en Stockcarteam Baarlo.
Hier kijken we samen terug op het afgelopen seizoen en vooruit op het nieuwe race seizoen.
Tijdens deze avond hebben we weer en geweldige tombola met schitterende prijzen en een veiling bij opbod van enkele unieke stukken. Ook dit jaar zal er weer een mistery-gast ons komen vermaken dus zeker de moeite waard om deze datum vrij te houden. Aanvangstijdstip: 20.00 uur
Cafe de Zwaan, Baarlo

Wij vragen een kleine bijdrage van € 25 p.p. Dit is inclusief bier en fris en verzorging van de inwendige mens. Graag wel even opgeven zodat we hier met het eten rekening mee kunnen houden.
Opgave kan doormiddel van E-mail te versturen aan info@stockcarteambaarlo.com.

 

Inloopmiddag Sponsors & Club van 50


Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur, dankzij onze sponsoren en de Club van 50 kunnen we deze hobby blijven uitoefenen. Als dank hiervoor willen wij jullie uitnodigen voor de inloopmiddag/avond in onze loods. Deze houden we op zaterdag 20 april vanaf 1700 uur. Onder het genot van een drankje en een borrelhapje zullen we samen met jullie terug kijken op 2018 en alvast vooruit kijken op 2019!

Ben je sponsor of lid van de club van 50 en heb je nog geen uitnodiging gehad? Geef je dan op bij een van de teamleden of coureurs of via info@stockcarteambaarlo.com

 

Club van 50

 

Ook in 2019 zal er weer een Club van 50 zijn. De afgelopen 3 jaar hebben we een club van 50 inloopmiddag/avond gehouden in de loods welke zeer geslaagd waren. Wil jij ook lid worden van de Club van 50? Kijk op onderstaand reglement hoe je lid kan worden!

 

 

Reglement "Club van 50":

Hier volgen de simpele spelregels voor het lidmaatschap van de Club van 50:

1) Het lidmaatschap is steeds geldig voor de duur van 1 kalenderjaar en loopt dus van 1 januari t/m 31 december.

2) Iemand die in de loop van het jaar lid wordt, dient de volledige contributie voor dat jaar te voldoen en is dan met terugwerkende kracht lid vanaf 1 januari.

3) De contributie bedraagt 50 euro per jaar per lid. Meer mag natuurlijk ook! Betalen kan contant bij een van de teamleden of het bedrag kan over gemaakt worden op rekeningnummer
NL59 RABO 01584 17 356

van de Rabobank t.n.v. Stockcarteam Baarlo.

4) Iemand is lid vanaf het moment dat alle gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) bij Stockcarteam Baarlo bekend zijn en de contributie betaald is.