Fijne feestdagen

Het jaar 2020 zit er alweer bijna op. Niet het jaar zoals we hadden verwacht. Een jaar waarin we onze sport helaas bijna niet hebben kunnen uitvoeren. De oorzaak hiervan kennen we allemaal, wat allemaal op een “ver van onze bed show” leek, veranderde onze maatschappij uiteindelijk drastisch.

De eerste wedstrijden van 2020 stonden op het punt van beginnen, echter de eerste maatregels/beperkingen van het nieuwe normaal werden in het leven geroepen en de wedstrijden werden allemaal gecanceld.

Ook ons eigen evenement, de Konings nachtcross, moesten we afzeggen. Het zou alweer de 10e editie worden waarvoor we mooie plannen hadden.

Uiteindelijk werden tijdens de zomermaanden de maatregelen verlicht waardoor het op Raceway Venray mogelijk was om weer te trainen. Wel onder strikte voorwaarden natuurlijk. In juni konden we eindelijk trainen. Dit verliep zeer goed waardoor het mogelijk werd om zelfs wedstrijden te rijden. Dit werden clubwedstrijden waarin gestreden kon worden om het Covid Championsship. Ongekende aantallen aan deelnemers, en beperkte aantallen toeschouwers. In augustus en september hebben we laten zien dat zowel de auto als Danny in vorm waren. De resultaten waren goed en er was duidelijk een stijgende lijn.

Deze ingeslagen weg wilden we graag een vervolg geven met als doel de grote finale van het Covid Championship op 2e kerstdag. Helaas kwamen er weer meer en meer maatregelen waardoor de resterende wedstrijden na september gecanceld werden.

Op dit moment is het nog afwachten hoe we de ingeslagen weg kunnen gaan vervolgen door alle onzekerheden. Echter, het lijkt erop dat de zwart/wit geblokte vlag in zicht is met de komst van de vaccinaties waarmee we deze lange "wedstrijd" zullen overwinnen. Dit zal wel nog een tijd duren maar we kijken erna uit om weer uit de loods te mogen komen.

Maar het allerbelangrijkste is dat iedereen gezond is en blijft in deze bizarre situatie. Voor nu willen wij jullie bedanken voor jullie betrokkenheid, ook in 2020 en kijken uit naar een nieuw jaar, een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

 

 

COVID CHAMPIONSHIP SERIES 2020
27 SEPTEMBER 2020


Op zondag 27 september zullen we weer naar Raceway Venray afreizen. Ook dit zal weer een clubwedstrijd zijn. Deze club wedstrijden maken wel deel uit van een kampioenschap, de Covid Championship Series 2020. Meer informatie volgt onderaan dit bericht.

Vorige maand waren mooie wedstrijden met goede resultaten voor ons. We zullen er alles aan doen om nog betere resultaten te behalen. Dit zal voor Danny een hele opgave worden met 40+ deelnemers.

Zie hieronder het nieuwsbericht van Raceway Venray:

Op zondag 27 september gaan wij de 2e wedstrijd organiseren op Raceway Venray. We hebben groen licht van de gemeente gekregen voor de rest van het jaar. We gaan rijden voor de COVID CHAMPIONSHIP SERIES 2020.  Een kampioenschap voor de wedstrijden die nog op de kalender staan voor 2020! Een mooie grote trofee, de eer en het kampioenschap zijn te behalen in de komende wedstrijden op Raceway Venray. Er mogen geen wedstrijden worden afgestreept. De winnaar en de nummers 2 en 3 worden uiteraard tijdens de laatste wedstrijd op 27 december gehuldigd!

Het programma van 27 september ziet er als volgt uit:

-Stockcar F1
-Stockcar F2
-Stockcar F2 junioren
-V8 Oval Series
-2L Saloon Stockcars
-Heritage Stockcars

Mondkapjes worden verplicht op het gehele circuit bij verplaatsingen!


 

 

Clubwedstrijd Raceway Venray


Eindelijk mogen we weer een keer de baan op. Zie onderstaand bericht van Raceway Venray. Deze wedstrijd zal voor geen enkel kampioenschap mee tellen, maar wel is er eindelijk een mogelijkheid om een wedstrijd te rijden.

Op zondag 16 augustus helaas geen WorldCup, maar wel een clubrace!
Ivm covid-19 maatregelen is er helaas niet genoeg plaats voor alle racefans. Alle toeschouwers krijgen zitplaatsen. U kunt nog plaatsen reserveren door een mail te sturen naar
info@racewayvenray.com. Geef hierin door met hoeveel personen u wilt komen en of u bij elkaar mag zitten (gezin).

De entree bedraagt €20 incl zitplaats. Mondkapjes zijn verplicht op de tribunes (tijdens verplaatsingen). Deze zijn verkrijgbaar op het circuit.

Indien er nog plaats is ontvangt u een bevestiging! Zonder bevestiging geen toegang!
Reserveren is mogelijk tot 12 aug.
Ben snel, want vol = vol!!

 

Seizoen 2020


Op de eerste plaats hopen wij dat jullie allemaal gezond zijn en blijven!

Wat een jaar.... Wat gaat het ons brengen? Dit weekend, HET weekend van Stockcarteam Baarlo samen met de RDF en de Porkshop. De 10e editie van de nachtcross...

Enkele weken geleden kwamen we al met het bericht dat de Nachtcross en ASUZ cross van het huidige weeken,  2 en 3 mei, zijn afgelast. We zijn achter de schermen druk bezig geweest om deze crossen dit jaar nog te laten doorgaan, echter moeten wij jullie mededelen dat dit helaas niet gelukt is. De ontwikkeling van het Corona virus is onzeker en het is niet bekend wanneer het weer verantwoord is om met grote groepen mensen bijeen te komen.

Om een wedstrijd te kunnen organiseren moeten we op korte termijn financiële verplichtingen aangaan en de situatie nu maakt dat het volgens ons niet verantwoord is om dit risico te nemen. Ook de Gemeente Peel en Maas kan nu nog geen toezegging doen wanneer het wederom mogelijk is om een cross, met het grote aantal bezoekers zoals tijdens de Koningsnachtcross, te kunnen en mogen organiseren.

We hebben dit besluit met pijn in ons hart genomen, maar de gezondheid van iedereen is voor nu het allerbelangrijkste. We hebben het verlies en de kosten hiermee enigszins kunnen beperken.
Hoe het restant van seizoen 2021 eruit gaat zien is ook nog een groot vraagteken. Dit hangt natuurlijk af van de ontwikkelingen van het Coronavirus en de overheidsbesluiten hierover. Tot september weten we al zeker dat er geen wedstrijden gaan plaatsvinden. De periode na september weet nog niemand wat de nieuwe regels zijn, maar we moeten er wel rekening mee houden dat er ook dan mogelijk voorlopig nog geen grote evenementen met toeschouwers morgen plaatsvinden. Feit is dus dat er dit jaar heel weinig gereden kan gaan worden of misschien zelfs wel helemaal niet. Natuurlijk blijven we hopen dat we aan het eind van het jaar nog een paar mooie wedstrijden kunnen rijden!

We willensponsors & club van 50 leden welke reeds in dit jaar een bijdrage hebben geleverd  bedanken voor de steun.

Voor nu, blijf gezond, volg de regels en dan zullen we ons snel weer ergens mogen begroeten, hopelijk later in het jaar, op de circuits.

 

 

Club van 50

 

Ook in 2020 zal er weer een Club van 50 zijn. De afgelopen jaren hebben we een club van 50 inloopmiddag/avond gehouden in de loods welke zeer geslaagd waren. Wil jij ook lid worden van de Club van 50? Kijk op onderstaand reglement hoe je lid kan worden!

 

 

Reglement "Club van 50":

Hier volgen de simpele spelregels voor het lidmaatschap van de Club van 50:

1) Het lidmaatschap is steeds geldig voor de duur van 1 kalenderjaar en loopt dus van 1 januari t/m 31 december.

2) Iemand die in de loop van het jaar lid wordt, dient de volledige contributie voor dat jaar te voldoen en is dan met terugwerkende kracht lid vanaf 1 januari.

3) De contributie bedraagt 50 euro per jaar per lid. Meer mag natuurlijk ook! Betalen kan contant bij een van de teamleden of het bedrag kan over gemaakt worden op rekeningnummer
NL59 RABO 01584 17 356

van de Rabobank t.n.v. Stockcarteam Baarlo.

4) Iemand is lid vanaf het moment dat alle gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) bij Stockcarteam Baarlo bekend zijn en de contributie betaald is.