____________________________________________________________
VOOR NACHTCROSS 2019 KLIK HIER
____________________________________________________________

Inloopmiddag Sponsors & Club van 50


Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur, dankzij onze sponsoren en de Club van 50 kunnen we deze hobby blijven uitoefenen. Als dank hiervoor willen wij jullie uitnodigen voor de inloopmiddag/avond in onze loods. Deze houden we op zaterdag 20 april vanaf 1700 uur. Onder het genot van een drankje en een borrelhapje zullen we samen met jullie terug kijken op 2018 en alvast vooruit kijken op 2019!

Ben je sponsor of lid van de club van 50 en heb je nog geen uitnodiging gehad? Geef je dan op bij een van de teamleden of coureurs of via info@stockcarteambaarlo.com

 

Wedstrijden Paasweekeinde


Aankomend weekend zal weer een druk weekend worden. Zaterdag de inloopmiddag in de loods voor sponsoren en Club van 50 leden.

Zondag zullen we met de gravel auto afreizen naar Sint Maarten en maandag zullen we met de asfalt auto naar Venray afreizen.

De asfaltauto is nu ook voorzien van sponsoren! Hij ziet er weer prachtig uit!

 

 

Masters of Shale winner 2018 & 2019

 

Afgelopen weekend zijn we weer in Emmen geweest. Hier vonden de Masters of Shale plaats. Vorig jaar wist Danny deze prijs te winnen.

Dit jaar zou het een stuk moeilijker worden. Met de nieuwe auto zijn we nog zoekende en dit was tijdens de manches ook te zien.

De Finale, de masters of shale, werd op het eind gereden. De startopstelling werd bepaald aan de hand van de behaalde punten tijdens de manches. Hierdoor moest Danny heel ver van achteren starten.

Tijdens de finale kwam Danny steeds een beetje verder naar voren. Nadat er enkele keren geel kwam sloop Danny de top-10 in. Tijdens de laatste gele vlag was Danny 5e. Na deze herstart zette Danny alles op alles om de finale te winnen, de een na de andere haalde hij in en pakte de leiding en reed ook direct een stuk weg bij zijn achtervolgers. Uiteindelijk wist Danny de finale te winnen.

De grootste prijs van het winnen van deze finale is dat deze een Wild Card opleverde voor de World Final in Kings Lynn, later dit jaar.

 

 

Eerste gravel wedstrijd Blauwhuis

 

Blauwhuis 7 April

Danny stond bij de eerste heat helemaal achteraan. De auto was aangepast waarmee we hopen de problemen van afgelopen week opgelost te hebben. Bij de start zag het er meteen heel goed uit, Danny kon direct mee naar voren. Na enkele ronden kwam er geel waarbij Danny al 15e was. Na de herstart ging Danny als een speer naar voren en werd uiteindelijk 5e. 

Voor de tweede mache werd de afstelling aangepast welke niet helemaal goed uitpakte. Danny klom wel op naar voren de top10 in. Op het einde ging er een band stuk waardoor Danny terug viel tot een 12e plaats. 

Wederom werden er aanpassingen gedaan aan de auto voor de derde manche. Ook nu waren de aanpassingen niet helemaal naar wens, Danny kon niet goed meekomen en zat in veel gevechten. Uiteindelijk werd Danny 12e. 

Met deze resultaten stond Danny wel in de finale. De auto was in de finale wel weer iets beter. Danny kwam langzaam naar voren en kwam overal goed door totdat hij werd rond geduwd en achterstevoren kwam te staan. Danny kreeg de auto niet in de achteruit waardoor hij erg gevaarlijk stond. Toen er een klein gaatje was gooide Danny de auto om wat maar net goed ging. Hij kwam in de binnenbocht tegen een band viel bijna op zijn zijkant. Hiermee was de finale ook voorbij. 

Deze week zal er weer aan de auto gewerkt worden zodat we aanstaande zaterdag weer in Emmen kunnen deelnemen.

Foto's staan op onze facebook pagina!

 

 

Eerste gravel wedstrijd

 

Aankomende zaterdag 30 maart is het eindelijk zover. Het gravel seizoen gaat ook beginnen.

Afgelopen winter zijn we begonnen aan de nieuwe auto voor op gravel. Deze week is hij beletterd en de monteurs zijn dag en nacht bezig om hem zaterdag klaar te hebben want dan gaan we naar Emmen waar de nieuwe auto zijn eerste meters zal gaan maken!

Ben je benieuwd hoe deze eruit gaat zien? kom dan zaterdag ook naar Emmen en kom Danny en het team aanmoedigen.

 

 

Verslag Venray 24 Maart

 

Na een winter met veel sleutelen en het afscheid van Frank zijn we vandaag eindelijk weer op de baan. De openingsraces in Venray. 

In de ochtend werd er nog getraind. Danny had problemen met de remmen bij de eerste training. Dit werd verholpen en iedere training ging het steeds iets beter. 

Danny mocht bij de eerste manche bij de superstars beginnen. In totaal waren er 16 auto’s aan de start. De start was goed maar moest al snel een paar superstars doorlaten waardoor hij enkele plaatsen verloor maar pakte de snelheid daarna snel weer op en kon goed meekomen. Helaas moest Danny de auto stil zetten omdat het olielampje ging branden. Dus het zekere voor het onzekere. Na de manche werd alles gecontroleerd en werd de auto klaar gemaakt voor de tweede manche. 

De tweede manche begon Danny aan de buitenkant op de voorste rij van de superstars. Het lukte Danny niet om naar de binnenkant te komen en viel zo terug tot de laatste plaats. Hierna begon Danny aan een goede inhaalrace en wist keurig op te klimmen tot een 6e plaats. 

Bij de derde manche startte Danny aan de binnenkant. Hij werd meteen bij de start doorgeduwd en viel weer terug tot de laatste plaats. Ook nu was het weer een inhaalrace. Ook deze keer wist Danny met heel constante rondetijden weer naar voren te rijden. Uiteindelijk wist Danny toch nog 7e te worden. 

Hierna volgde de finale. Dit keer was de start heel goed, Danny kwam direct goed mee en reed in achter Harris naar voren, na een aantal ronden gaf hij Harris een flinke zet en haalde hij hem in. In de slot ronden wist Danny zelfs nog meer plekken te pakken en wist uiteindelijk nog een keurige 3e plek in de finale te behalen. 

Hiermee zijn we uitermate tevreden met deze resultaten. Deze waren niet helemaal verwacht maar het vele werk van het team en Danny, welke de week voorafgaand diversen keren naar Baarlo is gekomen om zelf mee te helpen.

Foto's hiervan staan op onze Facebook Pagina.

 

Venray 24 Maart

 

Aankomende zondag gaat ook voor ons het seizoen beginnen. 

Danny zal zijn rentree op het asfalt maken. De auto welke vorig jaar nieuw is gebouwd is nu in de gebruikelijke kleuren gespoten. De belettering zal er nog niet op zitten. Dit zal in de komende weken gebeuren de bedoeling is dat dit bij de volgende race in Venray klaar is. Dit komt doordat de gravelauto eerst beletterd zal moeten worden omdat dit niet meer zo fijn gaat lukken als hij al onder de gravel heeft gezeten. 

Komen jullie ons en Danny zondag aanmoedigen?

 

 

Club van 50

 

Ook in 2019 zal er weer een Club van 50 zijn. De afgelopen 3 jaar hebben we een club van 50 inloopmiddag/avond gehouden in de loods welke zeer geslaagd waren. Wil jij ook lid worden van de Club van 50? Kijk op onderstaand reglement hoe je lid kan worden!

 

 

Reglement "Club van 50":

Hier volgen de simpele spelregels voor het lidmaatschap van de Club van 50:

1) Het lidmaatschap is steeds geldig voor de duur van 1 kalenderjaar en loopt dus van 1 januari t/m 31 december.

2) Iemand die in de loop van het jaar lid wordt, dient de volledige contributie voor dat jaar te voldoen en is dan met terugwerkende kracht lid vanaf 1 januari.

3) De contributie bedraagt 50 euro per jaar per lid. Meer mag natuurlijk ook! Betalen kan contant bij een van de teamleden of het bedrag kan over gemaakt worden op rekeningnummer
NL59 RABO 01584 17 356

van de Rabobank t.n.v. Stockcarteam Baarlo.

4) Iemand is lid vanaf het moment dat alle gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) bij Stockcarteam Baarlo bekend zijn en de contributie betaald is.