Emmen & Venray 23 & 24 Oktober

 

Op 23 & 24 oktober zijn er weer wedstrijden. 24 Oktober in Emmen op de gravel en 25 oktober in Venray, waar om de Piet Keijzer Memorial Trophy gestreden worden

 

 

Bandenpot/Club van 50 bijgewerkt

 

De club van 50/bandenpot voor 2021 is bijgewerkt.Uitslagen Venray 25 Juli

 

Heat 1: 4e
Heat 2: 13e
Heat 3: 5e
Finale: 4e

3e over de gehele dag.

Met deze resultaten is Danny als eerste geplaatst voor de World Final in Engeland. Indien het op een of andere manier mogelijk is willen wij daaraan deelnemen. IVM de Brexit en alle beperkingen hierdoor is er al een F1 in Engeland gehuurd. Het is nu alleen afwachten wat de mogelijkheden zijn m.b.t. de Covid-19 maatregelen in GB en in NL.

 

Uitslagen Lelystad 18 Juli

 

Heat 1: 1e
Heat 2: 6e
Heat 3: 3e
Finale: 6e

3e over de gehele dag.

 

Finale winst

 

De eerste heat heeft Danny helaas niet mee kunnen rijden. 


Danny begon zijn tweede heat achteraan bij de rooddakers. De start was goed, hij zat meteen in de gevechten maar in die gevechten verloor hij een paar plekjes maar kwam daarna in een goed ritme en klom op naar een 6e plaats. Hij probeerde in de laatste bocht nog de 5e plaats te pakken maar dat lukte helaas net niet. Uiteindelijk werd winnaar Van den Berg gediqualificeerd en was het een 5e plaats. 

De tweede heat weer dezelfde startplek. De gaten tussen de dakkleuren zijn minimaal, bij de start zitten de superstars direct op de achterbumper en Danny valt hierdoor meteen terug tot de laatste plek. Hierna herpakt Danny zich formidabel en met strakke snelle rondes kwam hij heel snel na voren. In de eindfase was hij 4e en met een lastbender werd hij zelfs keurig 3e. 

Met een goed gevoel naar de finale. Door de behaalde resultaten mocht Danny vooraan bij rood starten. Bij de start verloor Danny meteen 1 of 2 plekjes maar de bumper ging erin en al snel was Danny weer eerste rooddaker. Gestaag werkte Danny zich een weg naar voren en kwam al heel snel aan de leiding. Deze gaf hij niet meer af en pakte hiermee de finale winst!

 

 

Eindelijk!!!

 

Eindelijk mogen er weer evenementen gehouden worden. Zondag 27 Juni zal op Raceway Venray weer de eerste officiele wedstrijd plaatsvinden.

De afgelopen tijd was het wel al mogelijk om te trainen, zonder publiek en met een beperkt aantal monteurs. Tijdens de trainingen verliep het telkens zeer goed.

We kijken dus uit naar de eerste wedstrijd.

 

Club van 50/Bandenpotje/Sponsoring 2021

 

Al meer dan een jaar moeten we veel geduld hebben en ons aan allerlei regels houden. Hierdoor zijn er ook al meer dan een jaar geen wedstrijden geweest. Maar… de finishvlag is in zicht!


We hebben al enkele keren kunnen trainen in Venray, Emmen en Blauwhuis. De snelheid zag er erg veelbelovend uit. Aanpassingen werden uitgetest en hierna konden er weer enkele aanpassingen gedaan worden.


Vanaf 27 Juni beginnen de wedstrijden weer. Om deze wedstrijden te bekostigen hebben we sponsoren en een club van 50. Echter zal 2021 geen volledig seizoen zijn en willen wij niemand hiervoor niet “verplichten” toch de normale bijdrage te leveren.


Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om een “Bandenpotje” op te zetten voor de resterende wedstrijden van 2021. Iedereen kan hierin een vrijwillige bijdrage leveren, ongeacht het bedrag.
Betalen kan contant bij een van de teamleden of het bedrag kan over gemaakt worden op rekeningnummer NL59 RABO 01584 17 356 van de Rabobank t.n.v. Stockcarteam Baarlo. Vermeld hierbij wel duidelijk je naam!


We hopen dat we snel weer samen de wedstrijden op het circuit kunnen bekijken!

Bedankt namens Stockcarteam Baarlo!