Club van 50

 

Ook in 2020 zal er weer een Club van 50 zijn. De afgelopen jaren hebben we een club van 50 inloopmiddag/avond gehouden in de loods welke zeer geslaagd waren. Wil jij ook lid worden van de Club van 50? Kijk op onderstaand reglement hoe je lid kan worden!

 

 

Reglement "Club van 50":

Hier volgen de simpele spelregels voor het lidmaatschap van de Club van 50:

1) Het lidmaatschap is steeds geldig voor de duur van 1 kalenderjaar en loopt dus van 1 januari t/m 31 december.

2) Iemand die in de loop van het jaar lid wordt, dient de volledige contributie voor dat jaar te voldoen en is dan met terugwerkende kracht lid vanaf 1 januari.

3) De contributie bedraagt 50 euro per jaar per lid. Meer mag natuurlijk ook! Betalen kan contant bij een van de teamleden of het bedrag kan over gemaakt worden op rekeningnummer
NL59 RABO 01584 17 356

van de Rabobank t.n.v. Stockcarteam Baarlo.

4) Iemand is lid vanaf het moment dat alle gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) bij Stockcarteam Baarlo bekend zijn en de contributie betaald is.

 

 

Finale races Raceway Venray 27 Oktober

 

In de ochtend hebben we eerst kunnen trainen. In het begin was de baan nog nat maar de baan droogde snel op. Hierdoor was de baan bij de eerste manche droog. 

De start van Danny was goed. Hij kwam direct goed weg bij de rode daken. Hij had nog een paar gevechten met een blauw en een geel dak maar wist goed weg te komen en reed hele snelle rondetijden. Uiteindelijk wist Danny keurig 2e te worden in een zeer goede eerste manche. 

Danny was nog niet tevreden met de afstelling. Deze werd voor de tweede manche aangepast. Ook nu was de start goed. Danny kon snel naarbinnen komen en kon weer wegrijden bij alle rode daken en reed weer naar voren. Dit keer lukte het Danny om zelfs naar de eerste plaats te rijden en deze ook vast te houden tot de finish. 

De afstelling was nog steeds niet naar wens. Voor de derde manche werd er weer een aanpassing gedaan. Helaas pakte deze aanpassing niet goed uit, bij de start kwam Danny direct in het gedrang en verloor een paar plekjes. Het lukte hem niet om de snelheid van de vorige manche te halen en bleef in de gevechten hangen. Uiteindelijk werd Danny 11e. 

Voor de finale werd de auto weer aangepast. Dit pakte zeer goed uit. Danny had een bliksemstart, hij wist zich direct een weg naar voren te banen, in een van de gevechten verloor Danny wat tijd waardoor Maessen en Davidson Hem bijkwamen. Danny was echter sneller en wist toch weer weg te rijden en zelfs de leiding te pakken. Deze gaf Danny niet meer af en wist zodoende de finale te winnen. Na de ere ronde werd de auto gekeurd, en helaas afgekeurd door een te hoog binnengewicht. Danny heeft tijdens de finale de muur geraakt waarbij schade was ontstaan en er een stang krom was wat van invloed is op de gewichtsverdeling. Helaas werd dit door de keurmeesters niet geaccepteerd waardoor de overwinning weer werd afgenomen. Wij hebben dit geaccepteerd en zullen er de volgende keer weer staan! 

De auto en Danny waren zeer goed waarmee we zeer tevreden zijn!

 

 

OPEN NK Lelystad 20 Oktober

 

Op zaterdag hebben we kunnen trainen. Na de training was er ‘s avonds was weer een gezellig feest. De bedjes werden vroeg opgezocht want op zondag begonnen de wedstrijden al om 10 uur. 

Bij de eerste manche kwam Danny lekker weg. Hij vond direct zijn weg naar voren met Kroonder achter zich aan. Danny en Kroonder wisselde van positie en vonden hun weg steeds verder naar voren. Na een aantal ronden kwam Danny in een groep met flinke gevechten. Hierbij verloor hij wat tijd omdat hij een aantal ronden in deze felle gevechten zat. Uiteindelijk wist Danny zich los te rijden van deze groep en werd uiteindelijk 7e. 

De tweede manche begon ook goed, voor Danny was er een niet op tijd weg maar deze werd door Danny opzij gezet. Danny klom snel op naar voren en zat al snel bij de eerste rode daken. Danny werkte zich op naar een keurige 4e plek. 

De derde manche kwam Danny niet zo goed weg, hij zat meteen in de gevechten en het lukte hem niet direct om hier weg te komen, na flinke felle gevechten kwam Danny eindelijk los en kon nog opklimmen naar een 7e plek. 

Hierna volgde de finale, het ONK. De opstelling werd bepaald aan de hand van de behaalde punten. Danny mocht op de derde rij, binnenkant starten. Bij de start werd Danny al bijna rond geduwd, gelukkig behield Danny toch de controle maar verloor wel direct veel plaatsen. Een ronde later werd Danny zelfs van de baan gereden. Danny wist wel weer terug te komen en moest vanaf een laatste plek terugkomen. Met strak rijden werd Danny alsnog 7e. 

Hierna volgde de Dash for Cash. Een gesloten deelnemersveld, op dakkleur met extra prijzengeld. Al snel na de start kwam Danny bovenop Kroonder vast waarbij een ophangpunt van de schokbreker afbrak en Danny uitviel. 

De auto en Danny waren goed vandaag, alleen het geluk zat niet aan onze zijde dit keer. 

Op naar Venray, aankomende zondag. 

 

 

Emmen Speedway 24 Augustus

 

Aanstaande zaterdag zullen we weer naar Emmen afreizen om deel te nemen aan de wedstrijden op de gravel baan.

De shoot-outs zullen ook van start gaan. Helaas hebben we ons hiervoor niet weten te kwalificeren dit jaar. De shoot-out courreurs zullen achteraan starten, achter de rode daken. Deze zullen dus achter Danny moeten startten en proberen Danny bij te komen, en Danny zal proberen ze voor te blijven!

Wij zien jullie graag aanstaande zaterdag in Emmen om ons aan te moedigen!

 

 

WORLD CUP WEEKEND Foto's Eric Bol

 

 

 

WORLD CUP WEEKEND Verslag


World Cup weekend Zaterdag

Na de training begonnen de wedstrijden. Danny mocht meteen in de eerste heat rijden. Bij de start kwam Danny eerst een beetje in het gedrang waardoor hij op de natte buitenste lijn kwam. Hiermee verloor hij enkele plaatsen maar kwam sterk terug, met goed duwen pakte Danny al snel een aantal plaatsen terug. Met strakke ronden wist Danny zonder al teveel problemen op te klimmen naar een keurige 5e plaats.

Voor de tweede manche was het weer gaan regenen waardoor het een lastige keuze was welke afstelling juist zou zijn. Bij de start had Danny het lastig, hij bleef aan het glijden en kwam niet in een lekker ritme. Na een aantal ronden kwam Danny wel in een lekker ritme, met veel geduw pakte Danny de ene na de andere plek, uiteindelijk wist Danny naar een 9e plek te rijden. 

Het bleef droog tot de derde manche, Danny ging heel erg goed, hij ging de een naar de ander voorbij, lette goed op bij een aantal gevaarlijke situaties en kwam er goed door, binnen een paar ronden was Danny al 8e. Hier na klom hij nog een aantal plaatsjes op en kwam zelfs al op een 3e plek totdat er geel kwam. De herstart verliep heel rommelig met naar het leek een valse start van Tom Harris welke de manche ook won. Het waren mooie duels in de slotronden. Danny werd nu 4e. 

Hierna kwam nog de finale, de baan was erg nat. De finale was hierdoor ook erg chaotisch. Vele duels op de baan maar in de regen was het niet snel genoeg. Danny nam ook niet te veel risico om te voorkomen dat hij onnodige schade zou oplopen met het ook op de volgende dag, de World Cup. Uiteindelijk eindigde Danny net buiten de top 10. 

World Cup weekend zondag. 

Zondag was de dag van de World Cup F1. Danny is nog opgeklommen tot de 5e rij, buitenkant. De baan was nog glad en vochtig, zeker aan de buitenkant. Toch lukte het Danny om snel genoeg om naar de binnenkant te geraken. Al snel kwam er geel met een volledige herstart. Helaas was een schokbrekerpunt aan de achteras afgebroken, hierdoor kon Danny niet meer herstarten. 

De schade werd snel gerepareerd want Danny moest meteen de eerste manche rijden. Danny begon achteraan bij rood en na een ronde was hij al het 2e rode dak, de start was dus super. Danny klom snel op naar voren en had mooie duels met Fairhurst. Danny klom op naar een 3e plek met Fairhurst vlak achter hem. Deze pakte met een lastbender de 3e plaats van Danny over waardoor Danny 4e werd. Danny had wel de snelste rondetijd deze manche. 

De tweede manche begon een stuk rommeliger, Danny zat meteen in het gedrang en verloor hiermee een aantal plaatsen. Nadat hij weer terug was, kwam hij weer in het gedrang waarmee hij weer enkele plaatsen verloor. Hierna had Danny enkele ronden een gevecht met Keijzer. Hierdoor verloor Danny de aansluiting met de kopgroep en wist uiteindelijk 11e te eindigen. 

De finale, bij de start voelde Danny onbelans in de auto, om verdere schade te voorkomen liet Danny naar de buitenkant lopen zodat hij daarna het middenterrein op kon rijden. 

 

 

Sint Maarten NK 11 Augustus

 

NK Sint Maarten

Danny mocht meteen in de eerste manche beginnen. Met 95 deelnemers was het vooral belangrijk om uit te rijden en punten te pakken voor de finale, het NK. 

De baan was erg glad, voor Danny was het zoeken naar de ideale lijn. Met bijna een spin in bocht 4 klom Danny rustig op naar een 16e plaats. 

De manches na Danny zijn heat zag de baan er al veel beter uit. Danny zijn tweede heat ging ook al een stuk beter. Danny had veel snelheid, was voed in de gevechten en werd keurig 2e. 

In de derde heat had Danny pech, door een lekker rechtervoorband eindigde Danny verder naar achteren. 

Helaas hadden we niet voldoende punten om de finale te kunnen rijden. 

 

 

Blauwhuis 7 Juli

 

Na een week flink sleutelen kon Danny dan toch rijden in Blauwhuis. De eerste manche kon Danny nog niet helemaal goed mee, hij zat tussen vele gevechten en werd uit eindelijk +/- 15e. Na de manche bleek dat Danny niet voluit reed omdat hij iets hoorde aan de versnellingsbak. Deze werd uit voorzorg vervangen voor de tweede manche. 

De tweede manche ging het al een stuk beter. Na een aantal ronden kwam er geel en was Danny 15e. Bij de herstart moest Danny snel genoeg opgeven met een kapotte steekas. 

De steekas werd snel vervangen voor de derde heat. De derde heat begon erg goed, Danny kon de gevechten goed aan en deelde een paar goede tikken uit, kwam overal goed tussendoor en naar een paar ronden kwam er geel en was Danny al 10e. Na de herstart ging Danny als een speer en klom in een rap tempo op naar een 2e plaats waar hij ook wist te finishen. 

Met deze resultaten mocht Danny de finale, het Fries Kampioenschap, vanaf de 11e rij binnenkant starten. De start was ook nu weer goed, Danny kon mooi binnendoor en pakte zo meteen een flink aantal auto’s. Helaas werd Danny rond geduwd en reed Danny weer achteraan. Gelijk kwam er geel. Na de herstart lukte het Danny niet om snel naar voren te rijden. Nadat er weer geel kwam was Danny 19e. Hierna kwam er weer snel genoeg geel en was Danny rond een 10e plaats. Na deze herstart kwam Danny toch nog een flink stuk naar voren en wist 6e te worden. Na de finish bleek Danny 13e te zijn aangezien hij bij de eerste gele vlag toch een ronde had verloren op de leider in de race.

Foto's staan op onze facebook pagina

 

 

Texel 16 Juni

 

Op zondag 16 juni zullen we op Texel gaan rijden. Dit jaar zijn er 2 wedstrijden op Texel. Aankomend weekend alleen de zondag maar volgende maand zal er een heus speedweekend plaatsvinden van 2 dagen stockcar F1 races.

 

 

Verslag Pinksterweekend

 

Op zondag zijn we naar Sint Maarten geweest. In de heats werd Danny 11em 2e en 8e. hiermee stond Danny in de finale.

Bij de eerste start van de finale werd Danny Letterlijk en figuurlijk bovenop enkele stilstaande auto's geduwd. Hierdoor kwam er rood en kon Danny opnieuw startten. Dit keer ging het wel goed en wist Danny 3e te worden in de finale.

 

Op Maandag zijn we naar Raceway Venray geweest.

Danny startte bij rood. De start was goed, Danny kon meteen goed naar voren komen. Na 2 ronden kwam er geel en was Danny 10e. Na de herstart was Danny weer goed weg en klom snel naar op naar voren. Hij verloor een plaats aan Tom Harris maar Danny was sneller en pakte deze plaats weer terug. Na een aantal ronden kwam er geel en was Danny al 4e. Na deze herstart verloor Danny een plek maar kon goed blijven volgen. Hij haalde nog 2 auto’s in en werd 3e in de eerste heat. 

Voor de tweede heat werd de afstelling nog aangepast. Danny startte aan de buitenkant maar kon gelijk naar de binnenkant komen en volgde Catsburg naar voren. Nadat ze op 1e en 2e waren pakte Danny ook Catsburg en nam de leiding over. Deze gaf hij niet meer af en won zo de tweede heat. 

De derde heat ging Danny ook weer goed van start, in een mum van tijd was hij al in de top 5 en reed weer naar de leiding en wist deze ook weer vast te houden tot de finish vlag en won zo ook de derde heat. 

Hierna volgde de finale. Bij de start kwam Danny direct in de gevechten en bij een van de tikken viel de auto stil, het duurde eventjes voordat Danny de auto weer aan kreeg. Hierbij verloor hij een ronde. De hoofdstroomschakelaarbwas uitgegaan. Nadat hij weer gestart was ging hij weer als een speer en haalde de leiders weer in zodat hij weer in dezelfde ronde kwam als de leider. Uiteindelijk wist Danny nog rond een 14e plek te finishen. 

Al met al zijn we zeer tevreden met de behaalde resultaten. 

 

 

Verslag Kings Battle weekend Blauwhuis

 

Vrijdagavond Blauwhuis

Op vrijdag avond begon het stockcarweekend in Blauwhuis. Op vrijdag rijdt iedereen 1 manche. De top 8 staat meteen in de finale. Danny mocht tweede manche rijden. 

Bij de start reed er iemand voor Danny tegen een band in de binnenbocht. Hierdoor verloor Danny wat tijd. Gelukkig kwam er meteen geel en een herstart. Bij de herstart zag het er goed uit, Danny reed snel naar voren totdat er weer geel kwam, waarbij Danny 8e was. Na de herstart kwam Danny makkelijk naar voren maar kwam in het gedrang en verloor hierbij een aantal plaatsen. Uiteindelijk na een paar felle gevechten werd Danny 4e en zat direct in de finale. 

Na lang wachten begon dan eindelijk de finale, onder kunstlicht met 36 auto’s. Danny verloor bij de start een aantal plaatsen moest vanaf de laatste plek weer beginnen aan een opmars. Al snel kwam er geel. Bij de herstart vlogen de vonken er vanaf, Danny pakte de een naar de andere, kwam overal goed door en bij weer een gele vlag was Danny 15e. Bij deze herstart kwam Danny weer goed weg maar werd na de tweede lijn geduwd bij het opkomen van start/finish. Hierdoor verloor hij heel veel plaatsen. Danny begon weer aan een inhaalrace en weer was hij heel alert bij een crash in bocht 1/2 waardoor hij weer flink wat plaatsen terug pakte. Wederom kwam er geel, Danny was toen 13e. Na de herstart zat Danny weer flink in de gevechten maar wist uiteindelijk toch nog naar een 5e plek te rijden. 

Koningsdag Blauwhuis

Op zaterdag moesten de F1’s twee manches rijden. In Danny zijn eerste manche kwam er bij de start net een klein regenbuitje, Danny had weinig grip in het begin maar gedurende de manche werd de grip steeds beter. Halverwege kwam er geel en was Danny 13e. Na de herstart wist Danny op te klimmen naar een 7e plaats. Bij terugkomst op het rennerskwartier bleken de remmen niet goed te werken. 

De tweede manche begon Danny rustig aan, aftastend. Hierna kwam Danny goed op gang en naar een aantal ronden kwam er geel en was Danny al 11e. Na de herstart kwam Danny goed weer goed weg en reed zich keurig naar een 6e plek. 

Met deze resultaten mocht Danny op de vierde rij, binnenkant. Er waren flink wat herstarts nodig voordat er een mooie strijd losbarstte. In het begin verloor Danny flink wat plekken. Danny had moeite om de bochten in te komen doordat er weer remproblemen waren. Uiteindelijk wist Danny toch nog knap 3e te worden in deze finale. 

 

 

Verslagen Paasweekeinde


Afgelopen weekend zijn we naar Sint Maarten en Venray geweest voor de wedstrijden.

Op eerste paasdag waren in Sint Maarten. Met een 7e, 7e en 12e plaats in de manches was Danny geplaatst voor de finale. Deze finale Danny helaas niet uitrijden vanwege een lekke band.

Op tweede paasdag zijn we naar Venray gegaan.

's Ochtends kon Danny eerst trainen. De rondetijden waren meteen goed. 

Bij de eerste manche kwam er meteen een herstart. Danny kwam daarna goed weg, voor hem werd er flink gestreden waardoor hij meteen weer wat plaatsen won. Hierdoor kwam Danny ook midden in deze gevechten en werd door Maessen op een hardhandige manier rond geduwd met de nodige schade tot gevolg waardoor Danny de wedstrijd niet kon uitrijden. 

De schade werd hersteld voor de tweede manche. Danny startte aan de buitenkant en verloor bij de start direct een aantal plaatsen omdat hij niet naar de binnenkant kon komen. Vanaf de laatste plek kwam Danny sterk terug naar voren. Met flink bumperwerk pakte hij een 7e plek. 

De derde manche verloor Danny bij de start weer meteen een aantal plaatsen maar als snel moest Danny de auto stilzetten omdat de versnellingsbak stuk ging. 

Deze werd voor de finale vervangen. Helaas was de finale hetzelfde als de derde manche, Danny viel weer uit, wederom was de bak stuk. 

De snelheid was goed alleen zat het allemaal niet mee. 

Nu gaan we ons opmaken de kings battle komend weekend in Blauwhuis. 

 

 

 

Inloopmiddag Sponsors & Club van 50


Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur, dankzij onze sponsoren en de Club van 50 kunnen we deze hobby blijven uitoefenen. Als dank hiervoor willen wij jullie uitnodigen voor de inloopmiddag/avond in onze loods. Deze houden we op zaterdag 20 april vanaf 1700 uur. Onder het genot van een drankje en een borrelhapje zullen we samen met jullie terug kijken op 2018 en alvast vooruit kijken op 2019!

Ben je sponsor of lid van de club van 50 en heb je nog geen uitnodiging gehad? Geef je dan op bij een van de teamleden of coureurs of via info@stockcarteambaarlo.com

 

Wedstrijden Paasweekeinde


Aankomend weekend zal weer een druk weekend worden. Zaterdag de inloopmiddag in de loods voor sponsoren en Club van 50 leden.

Zondag zullen we met de gravel auto afreizen naar Sint Maarten en maandag zullen we met de asfalt auto naar Venray afreizen.

De asfaltauto is nu ook voorzien van sponsoren! Hij ziet er weer prachtig uit!

 

 

Masters of Shale winner 2018 & 2019

 

Afgelopen weekend zijn we weer in Emmen geweest. Hier vonden de Masters of Shale plaats. Vorig jaar wist Danny deze prijs te winnen.

Dit jaar zou het een stuk moeilijker worden. Met de nieuwe auto zijn we nog zoekende en dit was tijdens de manches ook te zien.

De Finale, de masters of shale, werd op het eind gereden. De startopstelling werd bepaald aan de hand van de behaalde punten tijdens de manches. Hierdoor moest Danny heel ver van achteren starten.

Tijdens de finale kwam Danny steeds een beetje verder naar voren. Nadat er enkele keren geel kwam sloop Danny de top-10 in. Tijdens de laatste gele vlag was Danny 5e. Na deze herstart zette Danny alles op alles om de finale te winnen, de een na de andere haalde hij in en pakte de leiding en reed ook direct een stuk weg bij zijn achtervolgers. Uiteindelijk wist Danny de finale te winnen.

De grootste prijs van het winnen van deze finale is dat deze een Wild Card opleverde voor de World Final in Kings Lynn, later dit jaar.

 

 

Eerste gravel wedstrijd Blauwhuis

 

Blauwhuis 7 April

Danny stond bij de eerste heat helemaal achteraan. De auto was aangepast waarmee we hopen de problemen van afgelopen week opgelost te hebben. Bij de start zag het er meteen heel goed uit, Danny kon direct mee naar voren. Na enkele ronden kwam er geel waarbij Danny al 15e was. Na de herstart ging Danny als een speer naar voren en werd uiteindelijk 5e. 

Voor de tweede mache werd de afstelling aangepast welke niet helemaal goed uitpakte. Danny klom wel op naar voren de top10 in. Op het einde ging er een band stuk waardoor Danny terug viel tot een 12e plaats. 

Wederom werden er aanpassingen gedaan aan de auto voor de derde manche. Ook nu waren de aanpassingen niet helemaal naar wens, Danny kon niet goed meekomen en zat in veel gevechten. Uiteindelijk werd Danny 12e. 

Met deze resultaten stond Danny wel in de finale. De auto was in de finale wel weer iets beter. Danny kwam langzaam naar voren en kwam overal goed door totdat hij werd rond geduwd en achterstevoren kwam te staan. Danny kreeg de auto niet in de achteruit waardoor hij erg gevaarlijk stond. Toen er een klein gaatje was gooide Danny de auto om wat maar net goed ging. Hij kwam in de binnenbocht tegen een band viel bijna op zijn zijkant. Hiermee was de finale ook voorbij. 

Deze week zal er weer aan de auto gewerkt worden zodat we aanstaande zaterdag weer in Emmen kunnen deelnemen.

Foto's staan op onze facebook pagina!

 

 

Eerste gravel wedstrijd

 

Aankomende zaterdag 30 maart is het eindelijk zover. Het gravel seizoen gaat ook beginnen.

Afgelopen winter zijn we begonnen aan de nieuwe auto voor op gravel. Deze week is hij beletterd en de monteurs zijn dag en nacht bezig om hem zaterdag klaar te hebben want dan gaan we naar Emmen waar de nieuwe auto zijn eerste meters zal gaan maken!

Ben je benieuwd hoe deze eruit gaat zien? kom dan zaterdag ook naar Emmen en kom Danny en het team aanmoedigen.

 

 

Verslag Venray 24 Maart

 

Na een winter met veel sleutelen en het afscheid van Frank zijn we vandaag eindelijk weer op de baan. De openingsraces in Venray. 

In de ochtend werd er nog getraind. Danny had problemen met de remmen bij de eerste training. Dit werd verholpen en iedere training ging het steeds iets beter. 

Danny mocht bij de eerste manche bij de superstars beginnen. In totaal waren er 16 auto’s aan de start. De start was goed maar moest al snel een paar superstars doorlaten waardoor hij enkele plaatsen verloor maar pakte de snelheid daarna snel weer op en kon goed meekomen. Helaas moest Danny de auto stil zetten omdat het olielampje ging branden. Dus het zekere voor het onzekere. Na de manche werd alles gecontroleerd en werd de auto klaar gemaakt voor de tweede manche. 

De tweede manche begon Danny aan de buitenkant op de voorste rij van de superstars. Het lukte Danny niet om naar de binnenkant te komen en viel zo terug tot de laatste plaats. Hierna begon Danny aan een goede inhaalrace en wist keurig op te klimmen tot een 6e plaats. 

Bij de derde manche startte Danny aan de binnenkant. Hij werd meteen bij de start doorgeduwd en viel weer terug tot de laatste plaats. Ook nu was het weer een inhaalrace. Ook deze keer wist Danny met heel constante rondetijden weer naar voren te rijden. Uiteindelijk wist Danny toch nog 7e te worden. 

Hierna volgde de finale. Dit keer was de start heel goed, Danny kwam direct goed mee en reed in achter Harris naar voren, na een aantal ronden gaf hij Harris een flinke zet en haalde hij hem in. In de slot ronden wist Danny zelfs nog meer plekken te pakken en wist uiteindelijk nog een keurige 3e plek in de finale te behalen. 

Hiermee zijn we uitermate tevreden met deze resultaten. Deze waren niet helemaal verwacht maar het vele werk van het team en Danny, welke de week voorafgaand diversen keren naar Baarlo is gekomen om zelf mee te helpen.

Foto's hiervan staan op onze Facebook Pagina.

 

Venray 24 Maart

 

Aankomende zondag gaat ook voor ons het seizoen beginnen. 

Danny zal zijn rentree op het asfalt maken. De auto welke vorig jaar nieuw is gebouwd is nu in de gebruikelijke kleuren gespoten. De belettering zal er nog niet op zitten. Dit zal in de komende weken gebeuren de bedoeling is dat dit bij de volgende race in Venray klaar is. Dit komt doordat de gravelauto eerst beletterd zal moeten worden omdat dit niet meer zo fijn gaat lukken als hij al onder de gravel heeft gezeten. 

Komen jullie ons en Danny zondag aanmoedigen?