Inschrijving is mogelijk door op bovenstaande oranje link te klikken.

 

De inschrijvingen zijn gesloten. Echter F1, F2 en F2 Junior zijn gewoon welkom morgen zonder vooraanmelding. Inschrijving is om 12.00 uur!

 

Ingeschreven rijders

klik op onderstaande link voor alle reeds ingeschreven rijders voor Nachtcross, F1, F2 en F2 Junioren.

RIJDERSLIJST


DE INSCHRIJVING VOOR DE NACHTCROSS IS PAS NA BETALING DEFINITIEF, VERGEET NIET TE BETALEN!

STOCKCARRIJDERS KRIJGEN EEN DAGLICENTIE OP DE WEDSTRIJDDAG ZELF. KOSTEN ZIJN EUR 5,-


De betalingen van de nachtcross rijders zullen niet dagelijks bijgewerkt worden, schrik dus niet als je al betaald hebt maar je naam nog rood is.

Voor de nachtcross hanteren we de lijst met startnummers van de nachtcross in Baarlo 2017. Op nummer verzoeken gaan wij NIET in. Nieuwe rijders krijgen de nummers van de rijders welke zich niet hebben ingeschreven voor woensdag 18/04/2018, 20.00 uur.

De F1, F2 en F2 Jr rijden natuurlijk met hun gebruikelijke startnummers en eigen transponders.

Ook dit jaar is het verplicht voor iedere deelnemer een transponderhouder te kopen of te huren. Deze kost EUR15,-. Deelnemers welke deze al eerder hebben gekocht kunnen deze ook in Baarlo gebruiken.

 

Transponderhouder Nachtcross

 

klik op onderstaande link voor het regelement waar de Transponderhouder geplaatst dient te worden.

reglement transponderhouder

 

Sponsering op de Ledwall tijdens het nachtcross weekend

 

Het is ook dit jaar weer mogelijk om een advertentie op de Ledwall te plaatsen welke gedurende het hele weekend op het middenterrein zal staan. De kosten hiervan zijn wederom 50 euro voor het hele weekend.

Heb je interesse, wil je ook op deze Ledwall komen te staan, stuur dan een mail naar Marc Holtackers: marc@wico-cuijk.nl

 

Algemene informatie Nachtcross 2018

 


Het terrein zal zaterdag 21 April om 10.30 uur open gaan, NIET eerder. Het keuren en inschrijven zal van 1200 tot 1400 uur zijn. Niet ingeschreven of gekeurd is helaas niet rijden, zorg dat je op tijd bent. Het volledige programma met de indeling van de wedstrijd zal volgende week volgen.

De indeling van het terrein zal dit jaar anders zijn dan andere jaren. De ingang zal duidelijk aangegeven staan dmw borden. Volg de instructies van medewerkers goed op om een snelle doorstroom te garanderen.

Op de zaterdag zullen 3 "nieuwe" klasses aanwezig zijn en zullen de jeugd autocrossers niet rijden. Dit jaar zullen de F1, F2 en de F2 junioren rijden op de zaterdag. De F2 en F2 Junioren zullen een DEMO wedstrijddag rijden voor de F2 Super Cup. Bij tevredenheid bij de F2 supercup organisatie en bij ons zullen we dan in 2019 een echte F2 Super Cup Qualifier mogen organiseren.

 

 

Programma zaterdag 21 April

 

Klik op onderstaande link voor het programma van zaterdag 21 April

Programma 21 April

 

Programma zondag 22 April

 

Op zondag zal weer een normale ASUZ Cross plaatsvinden.

Programma Zondag 22 April

 

Verwarmde feesttent

 

Net als voorgaande jaren zal de feesttent verwarmd zijn. Aarzel dus niet om thuis te blijven vanwegen de kou, de tent zal lekker warm en zeer gezellig zijn want het is weer tijd voor een groot feest in Baarlo!!


Calamiteiten-Nummer tijdens het cross weekend

 

Indien er zich tijdens het cross weekend calamiteiten zijn, zij wij bereikbaar op onderstaand nummer:

06-29352952