Uitslagen nachtcross

 

Na een zeer drukke en intensieve periode is er weer een einde gekomen aan het Nachtcross weekend. Het hele weekend was zeer geslaagd. Wij willen hier iedereen voor bedank, zowel de vrijwilligers, de rijders, de grondeigenaren, Sposoren, bezoekers, Brandweer, EHBO, omwonenden... Iedereen bedankt.

Klik op onderstaande link voor de uitslagen van de finales Jeugd, Junior Buggy en Nachtcross.

UITSLAG NACHTCROSS


Uitslag Jeugd

Uitslag Junior Buggy

 

 

Inschrijvingen Nachtcross 2017

 

Klik op onderstaande link om de actuele lijst van inschrijvingen te zien.

Inschrijvingen Nachtcross 2017

In totaal zijn er 140 inschrijvingen voor de nachtcross Van deze 140 hebben er 7 nog niet betaald. De inschrijving De inschrijving is reeds gesloten. Je inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt! Bij betaling is de inschrijving pas definitief. Betalen voor de inschrijving op NL62 RABO 01582 73 354 TNV Stockcarteam Baarlo onder vermelding van jouw naam. Betalen kan ook contant tijdens het inschrijven zaterdag.

 

Verwarmde feesttent

 

Net als vorig jaar zal de feesttent verwarmd zijn. Aarzel dus niet om thuis te blijven vanwegen de kou, de tent zal lekker warm en zeer gezellig zijn want het is weer tijd voor een groot feest in Baarlo!!


Calamiteiten-Nummer tijdens het cross weekend

 

Indien er zich tijdens het cross weekend calamiteiten zijn, zij wij bereikbaar op onderstaand nummer:

06-29352952

 

Programma zaterdag 22 April

 

Klik op onderstaande link voor het programma van zaterdag 22 April

Programma

 

Algemene informatie Nachtcross 2017

 


Het terrein zal zaterdag 22 April om 11 uur open gaan, NIET eerder. Het keuren en inschrijven zal van 1300 tot 1500 uur zijn. Niet ingeschreven of gekeurd is helaas niet rijden, zorg dat je op tijd bent. Het volledige programma met de indeling van de wedstrijd zal volgende week volgen.

De indeling van het terrein zal dit jaar anders zijn dan andere jaren. Aan de Bongerdweide zal GEEN ingang en pits zijn. Het terrein is enkel via Soeterbeek te bereiken. SVP enkel van af de Maasbreese kant Soeterbeek op rijden en niet via de Baarlose kant! Volg de instructies van de medewerkers.

Junior Buggy

De ASUZ is in 2017 met een nieuwe klasse begonnen, de Junior Buggy's. Deze zullen ook op zaterdag in het voorprogramma van de nachtcross rijden, samen met de Jeugd Rijders. De Junior Buggy's rijden 3 manches en een finale, de Jeugd rijders rijden ieder 2 manches en een finale. Beiden klassen kunnen zich hierboven aanmelden op de oranje knop. De heugd hoeft GEEN inschrijfgeld te betalen.

 

 

 

Inschrijving Nachtcross 2017 geopend

 

Vanaf heden is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de nachtcross van 2017. Klik op bovenstaand oranje vlak om je in te schrijven.

Klik op onderstaande link voor het reglement:

REGLEMENT NACHTCROSS

De Bandenkeuze voor de nachtcross in Baarlo is vrij.


De nachtcross zal plaatsvinden op zaterdag 22 april. Op zondag 23 april zal er weer een ASUZ cross plaatsvinden.

 

Welke klasses rijden op zaterdag

Op de dag van de nachtcross rijden de nachtcrossers allemaal een voorronde van 15 minuten. Per voorronde gaan er 30 rijders met de meeste ronden (per voorronde) door naar de nachtcross. De afvallers mogen nog een herkansingsrace rijden, hiervan gaan de 20 rijders met de meeste ronden ook nog door naar de nachtcross.

Behalve de nachtcross zal ook de jeugdcross rijden, deze moeten zich ook opgeven door op bovenstaande oranje vlak te klikken, de jeugd rijders hoeven NIET te betalen. Deze inschrijving is enkel geldig voor de zaterdag en zullen als demowedstrijden gelden. Alle jeugdcrossers van alle verenigingen/clubs mogen zich opgeven.

Inschrijf lijsten

De inschrijvingen zullen weer in een lijst worden bijgehouden en werken we weer met de gebruikelijke kleuren zoals op deze lijst aangegeven zal staan. De basis van deze lijst is de lijst van de eerste nachtcross in 2017, van ACC 't Veule zodat iedereen zoveel mogelijk met dezelfde nummer rijden. Nieuwe deelnemers krijgen in de week voor de cross pas hun nummer, dit zal een van de vrijgekomen nummers zijn. Dit doen we om een gesloten nummering te krijgen zonder lege plekken. SVP geen verzoeken sturen voor voorkeurnummers, hier kunnen we niet aan beginnen.

Ook dit jaar is het verplicht voor iedere deelnemer een transponderhouder te kopen of te huren. Deze kost EUR15,-. Deelnemers welke deze al eerder hebben gekocht kunnen deze ook in Baarlo gebruiken.

 

 

 

Sponsering op de Ledwall tijdens het nachtcross weekend

 

Het is ook dit jaar weer mogelijk om een advertentie op de Ledwall te plaatsen welke gedurende het hele weekend op het middenterrein zal staan. De kosten hiervan zijn wederom 50 euro voor het hele weekend.

Heb je interesse, wil je ook op deze Ledwall komen te staan, stuur dan een mail naar Marc Holtackers: marc@wico-cuijk.nl